پرش لینک ها

تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال

5/5 - (1 امتیاز)

تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال، این روزها با افزایش استفاده از سیستم های نظارتی و انواع دوربین مدار بسته در واقع چالشی که برای کلیه خریداران پیش می آید. هدف تمامی افراد از خرید دوربین های امنیتی افزایش امنیت و نظارت محیط خاص است، از آنجایی که دوربین های فیک به سادگی هک می شوند عدم تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال، امنیت محیط را مختل کرده و دردسر های بسیاری را به همراه دارد. از طرفی از نظر کیفیت عملکرد نیز دوربین های اصل و فیک اصلا قابل قیاس باهم نیستند. از این رو در این مقاله از شرکت نظارت گستر ایمن، قصد داریم راهکار هایی را ارائه دهیم که به کمک آنها بتوانید به سادگی دوربین اصل را از تقلبی تشخیص داده و خرید مطمئن و کارامدی داشته باشید.

تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال

اولین اقدام برای تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال، شناخت برندهای ارائه دهنده سیستم های امنیتی است. دقت داشته باشید که خرید دوربین از یک برند شناخته شده ضامن اورجینال و با کیفیت بودن دوربین شما است. این نکته را هیچ وقت فراموش نکنید که، برند های با اصالت در ساخت سیستم های خود از قطعات مرغوبی استفاده می کنند و همین امر نیز موجب عملکرد مطلوب و پایداری دوربین شما خواهد بود. البته با توجه به محدودیت هایی که در ایران با آنها مواجه هستیم ، لازم است که حتما بعد از شناخت برند های اصلی آنهایی که در ایران موجود هستند را نیز بشناسیم. چرا که اگر قصد خرید دوربینی را داشته باشید که در ایران موجود نیست حتی اگر ان برند را پیداهم کنید به احتمال زیاد فیک است. اگر این مرحله را به درستی طی کنید، لیستی از برندهای اورجینال را تهیه کرده و می توانید به انتخاب مدل بپردازید. برترین برندهای موجود در بازار ایران شامل داهوا، هایک ویژن، اکسیس، سونی، بوش، دوربین ایمو، یونی ویو، پاناسونیک، سامسونگ و… هستند.

چرا نباید دوربین مداربسته متفرقه خرید؟

چرا دوربین فیک نخریم

 اولین و مهمترین دلیلی که به پشتیوانه آن توصیه می کنیم دوربین فیک نخرید، پیشگیری از ضرر و زیان های مالی و زمانی است. منظورمان این است که حقیقتا هیچ اشکالی ندارد که دوربین فیک بخریم اما باید تناسبی میان کیفیت دوربین و قیمت آن برقرار باشد تا متضرر نشویم. تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال آنجایی مهم می شود که اگر این توانایی را نداشته باشید ممکن است کالای فیک را با اسم و قیمت اورجینال به شما بفروشند. اگر چه در برخی مواقع استفاده از دوربین های متفرقه خسارت های دیگری نیز ممکن است ایجاد کنند. دوربین های مداربسته از برندهای متفرقه در بازار به دوربین های Noname و OEM شناخته می شوند. در نظر داشته باشید که این دوربین ها لزوما بی کیفیت نیستند اما بیش از 95 درصد دوربین های OME موجود در بازارابدا کیفیت مطلوبی ندارند.

تفاوت دوربین مداربسته اصلی با متفرقه

در تشخیص دوربین مداربسته اصلی از تقلبی شناخت تفاوت ها بسیار کمک کننده هستند در ادامه این مقاله به بررسی اصلی ترین تفاوت های دوربین های اصل و فیک از یکدیگر خواهیم پرداخت.

1- تفاوت قیمتی

اولین و شاخص ترین راه تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال درک تفاوت در قیمت این دوربین ها با یکدیگر است. دوربین های فیک قیمت پایین تری دارند و همین امر هم موجب می شود تا گروهی از خریداران، به خرید این دوربین ها تمایل بیشتری داشته باشند. غافل از اینکه این صرفه جویی که در هزینه با خرید کالای غیر اصل انجام داده اند را باید در زمانی که نیاز به تعمیر دوربین مداربسته پیدا می کنند چندین برابر پرداخت کنند و در در طول مدت استفاده هزینه های بیهوده و چند برابری را متحمل می شوند.

تذکر: در نظر داشته باشید که دوربین های Noname گاهی توسط شرکت های معتبر و بزرگ تولید می شوند، اما چون به سفارش دیگران است نام برند اصلی سازنده روی آن درج نمی شود و با نام های متفرقه وارد می شود. این محصولات اغلب کیفیت مطلوبی دارند اما قابل شناسایی از محصولات متفرقه نیستند. برای همین است که گاهی پیش می آید دوربین مداربسته Noname کیفیت خوبی داشته باشد اما مسئله این است که هیچ تضمینی وجود ندارد که انتخاب شما یکی از آنها باشد.

تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال

2- تشخیص دوربین مداربسته فیک از اورجینال با توجه به پارت نامبر محصول

تمامی مدل های دوربین مدار بسته دارای کد و شناسه ای برای تشخیص و نشاندهنده ی اصالت کالا هستند که با آن شناخته شده و به فروش می رسند. این کد در واقع پارت نامبری است که شرکت سازنده به محصول خود اختصاص داده و بیانگر شاخص ترین ویژگی های آن محصول است. اگر دوربین شما اصلی باشد با جستوجوی پارت نامبر آن در سایت مرجع کمپانی سازنده می توانیدتصویر دوربین را به علاوه  مشخصات آن مشاهده کنید. لازم به ذکر است که هر برندی برای پارت نامبر محصولات خود قوانین به خصوصی داشته و آن را برای نامگذاری همه محصولات خود رعایت می کند. پارتنامبر ها معمولا شامل اطلاعات اولیه ای همچون رزولوشن دوربین، نوع بدنه (دام، بولت و…)، تکنولوژی و… هستند.

به عنوان مثال پارت نامبر DH-IPC-HDW4431EMP-AS متعلق به دوربین برند داهوا، با تکنولوژی IP، بدنه دوربین دام، رزولوشن 4 مگاپیکسل است. اگر دوربینی با این پارت نامبر خریداری می کنید حتما باید مشخصات ذکر شده را دارا باشد.

پارت نامبرهای تقلبی علاوه بر اینکه هیچ اطلاعات درستی را ارائه نمی دهند، در جستجوی گوگل نیز نتیجه مشخصی برایشان حاصل نمی شود. چراکه شرکت سازنده معتبری نداشته و در اصل کالای ثبت شده ای نیستند که بتوانید به اطلاعات آنها دسترسی داشته باشید.

3- بررسی ویژگی ها و مشخصات دوربین

تمامی مشخصات و ویژگی های دوربینی که انتخاب کرده اید را می توانید در دیتاشیت اصلی دوربین چک کنید. این مشخصات شامل شکل ظاهری دوربین و قابلیت های آن است که در سایت سازنده به طور کامل شرح داده شده است. زمانی که دیتاشیت دوربین را چک می کنید اگر دوربینتان تقلبی باشد، متوجه می شوید که ویژگی های متفاوتی از نمونه اصلی دارند.

تشخیص دوربین مداربسته اصلی از ماکت

گاهی پیش می آید که به جای دوربین مدار بسته در یک محیط از ماکت دوربین استفاده می شود. برای تشخیص دوربین اصلی از ماکت چندین راه وجود دارد که عبارتند از:

  • بررسی سیم ها و کابل های دوربین (کابل ها را با چشم دنبال کنید که به کجا می روند)
  • کارکرد LED های مادون قرمز (غیرفعال بودن چراغ قرمز کوچک دوربین یعنی یا دوربین دید در شب نیست که با توجه به این موضوع که امروزه اکثر دوربین ها دید در شب هستند احتمالش خیلی کم است یا تصویری در شب نمی گیرد پس ممکن است ماکت باشد)
  • نحوه نصب و قرارگیری دوربین (دوربین های اصلی معمولا در جایگاه خود محکم نصب شده اند، چنانچه در فضای باز استفاده شوند مجهز به باکس های محافظ هستند و برای مراقبت از کابل ها و تجهیزات معمولا از لوله فلکسی و لوله های محافظ برای کابل ها استفاده می شود.)
  • ساختار و ظاهر دوربین (از آنجایی که ماکت ها از مواد ارزان قیمت ساخته می شوند ظاهری بسیار ارزان قیمت و شبیه اسباب بازی های کودکان دارند.)