پرش لینک ها

آموزش نحوه کابل کشی دوربین تحت شبکه

4.5/5 - (30 امتیاز)

نحوه کابل کشی دوربین تحت شبکه نسبت به دوربین مدار بسته آنالوگ کمی متفاوت تر است و در انتقال تصاویر نیز عملکرد بهتری دارد. لازم به ذکر است که بر خلاف تصور عموم مردم برای نصب دوربین ip به اطلاعات تخصصی خاصی نیاز ندارید و در صورت آشنایی مختصر با شبکه کامپیوتر، کابل کشی و انواع کابل های شبکه می توانید به راحتی این دوربین ها را نصب کنید. پیشتر در مورد انواع دوربین مداربسته تحت شبکه، صحبت کردیم. بهترین برندهای آن از جمله داهوا، هایک ویژن و … را بررسی کردیم. مزایا و معایبش را شناختیم و تفاوت هایش با انواع دوربین آنالوگ را برشماردیم.در ادامه این مقاله از سری مقالات آموزشی شرکت نظارت گستر با ما همراه باشید تا به معرفی نحوه کابل کشی دوربین تحت شبکه بپردازیم.

معرفی انواع کابل های دوربین تحت شبکه

کابل های شبکه را معمولا بر اساس فرکانس آنها دسته بندی میکنند که پرکاربرد ترین آنها عبارتند از:

  • CAT3: حداکثر فرکانسی که توسط این کابل ها پشتیبانی می شود، چیزی حدود 10 مگا هرتز بوده که این بدان معنا است که امکان انتقال اطلاعات را تا 10 مگا بیت در ثانیه فراهم می کند
  • CAT5: این کابل ها تا فرکانس 100 مگا هرتز را پشتیبانی کرده و انتقال داده و اطلاعات را تا 100 مگا بیت در ثانیه انجام می دهند.
  • CAT6: این کابل ها پهنای باندشان 250 مگا هرتز بوده و می تواند 500 مگا هرتز با یک گیگا بایت انتقال داده ایجاد شود.
  • CAT7: کابل های CAT7 حداکثر فرکانسی که قادر به پشتیبانی از آن می باشد، 600 مگاهرتز بوده و اطلاعات و تصاویر را با سرعت 10 گیگا بایت در ثانیه انجام می دهد.

 مراحل کابل کشی دوربین تحت شبکه

تعمیر دوربین مداربسته

1- برآورد کابل شبکه مورد نیاز

اولین قدم در کابل کشی دوربین ip برآورد متراژ کابل مورد نیاز در کابل کشی دوربین است، چرا که بر مبنای آن می توان  متناسب با آن سوئیچ های مناسب را تهیه کرد. قبل از هر گونه کابل ‌کشی یا حتی برنامه ریزی در مورد آن، ابتدا باید طول واقعی مسیر نصب را مشخص نمایید. علاوه بر طول مسیر کابل ‌کشی افقی، باید حواستان به طول مسیر کابل‌کشی برای قسمت ‌های عمودی مانند پایین کشیدن کابل از دوربین نصب شده یا از داخل رک نیز باشد

بیشتر بخوانید: تعمیر دوربین مدار بسته

2- کابل کشی دوربین تحت شبکه: علامت گذاری طول کابل

اگر می خواهید کابل کم نیاورید، حتما باکس ‌ها یا قرقره‌ های کابل را بعد از هر استفاده علامت‌گذاری کرده تا مشخص شود چه میزان کابل باقی مانده است. این امر هم موجب کارآمد تر شدن منابعتان می شود و هم فرآیند تهیه کابل و کابل کشی دوربین ip در پروژه بعد با دقت بیشتری انجام می شود.

3- انتخاب مسیر مناسب کابل کشی

کابل کشی دوربین ip

هز جمله بزرگترین اشتباهاتی که معمولا نصابان قبل از کابل‌کشی دوربین ip مرتکب میشوند این است که، متاسفانه نمی توانند مسیرهای کابل نصب را به درستی مشخص کنند، این امر از طرفی موجب افزایش سرسام آور هزینه ها می شود و از طرفی باعث سخت ‌تر شدن اجرا شده و آسیب جدی به تجهیزات شما می رساند. هنگام کابل کشی دوربین مداربسته تحت شبکه، چند دستورالعمل برای پیگیری وجود دارد که عبارتند از:

  1. داکت کشی مناسب و استاندارد : اگر کابل هایتان را درون داکت قرار دهید حسن بزرگی را برایتان به همراه دارد که آن هم این است که، کابل های شبکه در معرض امواج الکترومغناطیسی،  کابل های برق فشار قوی و هم چنین نویزهای موجود در محیط قرار نمی گیرند. از این رو در فرآیند ارائه ی تصاویر اختلال ایجاد نشود و هم نظم کابل کشی دوربین ip، برهم نخورد.
  2. از دیگر نکاتی که هنگام کابل کشی دوربین مداربسته تحت شبکه حتما باید مورد توجه قرار بگیرد، رعایت فواصل استاندارد بین کابل هاست چرا که متراژ زیاد ممکن است موجب قطع و وصلی تصاویر، تاخیر در ارسال و یا دریافت تصاویر شود.

4- کابل کشی دوربین تحت شبکه: برچسب زدن به تمامی کابل‌ ها

کابل کشی دوربین ip

یکی از مهم ترین کارهایی که باید حتما هنگام کابل کشی دوربین ip به آن توجه کنید این است که، کابل‌ها و باکس ‌ها یا قرقره‌ های آن باید قبل از کشیدن با علایم خاصی برچسب گذاری شوند. این کار در سیستم های کوچک بسیار ساده است و می‌تواند به سادگی به شکل 1، 2، 3، 4 و غیره نام گذاری شود، اما در جاهایی که از کابل‌ ها و سوئیچ های بیشتری استفاده می شود نیاز است که علایم متناسب با محیط و شرایط نصب و قرار گیری دوربین در محل در نظر گرفته شود و علامت گذاری شوند. فرآیند علامت گذاری ممکن است سبب افزایش زمان کابل کشی دوربین مداربسته تحت شبکه شود اما ما را در زمان بروز مشکل کمک خواهد کرد تا در سریع ترین زمان ممکن کابل معیوب یا سوئیچ معیوب را شناسایی کرد.

5- استفاده از فنر سیم کشی

کابل کشی دوربین ip

یکی از رایج ‌ترین ابزارها برای اجرای کابل‌کشی دوربین ip، استفاده کردن از فنر سیم‌کشی است. این فنر ها می توانند فرآیند کابل کشی دوربین مداربسته تحت شبکه را برای نصابان آسان تر کنند، چرا که به علت  انعطاف پذیر بالا این فنرها، عبور کابل ها از لوله ها و داکت ها با سرعت بیشتری انجام می شود. پس از انداختن فنر در فواصل طولانی، یافتن آن در محل جدید (نقطه دیگر) ممکن است کمی دشوار باشد. زیرا فنر ممکن است از مسیر مورد نظر منحرف شود یا در طول مسیر به جایی برخورد کرده یا گیر کند.

اشتراک در
اطلاع از
12 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
12
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x